Bacówka

Wędliny i garmażerka produkowane we własnej masarni w miejscowości Rajbrot w Małopolsce można otrzymać w sklepach firmowych oraz franczyzowych pod szyldem Bacówka towary tradycyjne oraz w dobrych sklepach i delikatesach w rejonie południowej Polski. Wędliny z tradycyjnej wędzarni, domowe, ręcznie robione pierogi, krokiety, naleśniki i przetwory prosto ze spiżarni to znak rozpoznawczy sklepów.
Wszystkie produkty przygotowujemy wedle starych, dobrze sprawdzonych receptur. Smak i aromat naszych wędlin to przede wszystkim wysoce selekcjonowane mięso wieprzowe, cielęce i wołowe peklowane z dodatkiem naturalnych przypraw oraz odpowiednio wędzone – dymem olchowym, bukowym lub jałowcowym.
W swej ofercie mamy produkty bezglutenowe oznaczone specjalnym znakiem oraz rarytasy dla naszych najmłodszych m.in. parówki cielęce.
Produkty firmy Bacówka są zdobywcami prestiżowych nagród i wyróżnień.
Share!
bacowka_logo
On floor plan

Start typing and press Enter to search